Stavebně technologický projekt vzdělávacího komplexu UTB ve Zlíně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je vypracovat stavebně technologický projekt vzdělávacího komplexu UTB ve Zlíně. Práce zahrnuje technickou zprávu, časový harmonogram, projekt zařízení staveniště pro 3 hlavní etapy, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů, technologický předpis pro provádění vodonepropustné konstrukce, dopravní vztahy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost a ochranu zdraví při práci a ekologie a položkový rozpočet
This thesis deal with a develop a construction technology project of the TBU educational complex in Zlín. This work includes technical report, time schedule, project of construction site equipment for 3 main stages, design of main construction machines and mechanisms, technological regulation for implementation of waterproof construction, traffic relations, control and test plan, health and safety on job site and ecology and item budget.
Description
Citation
VALCHAŘ, J. Stavebně technologický projekt vzdělávacího komplexu UTB ve Zlíně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Prof. Ing. Mária Kozlovská, CSc - předseda, doc. Ing. Peter Makýš, Ph.D. - místopředseda, Ing. Erika Kratochvílová - tajemník, Ing. Lukáš Bříza - tajemník, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Jan Mesiarkin - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Michal Král - člen, Ing. Miloslava Popenková, CSc. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Po představení seznámil student komisi s tématem své diplomové práce. V rámci PPT prezentace se věnoval obecným informacím o stavbě a jejímu umístění, dělení stavby na objekty, konstrukčnímu řešení stavby, návrhu strojní sestavy, pozicím autočerpadla, zařízení staveniště pro zemní práce, zařízení staveniště pro hrubou spodní a vrchní stavbu, návrhu parkovacích míst, zařízení staveniště pro dokončovací práce, technologickému předpisu pro dilatační smršťovací pruhy. Jako jiné zadání zpracoval vzorkování u veřejné zakázky. Dále se věnoval návrhu areálové komunikace a finančnímu plánu komunikace. Součást PPT prezentace jsou odpovědi na otázky a připomínky oponenta. Na připomínky komise student reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO