Rozvoj personálního řízení společnosti S & K Tools spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou personálních činností prováděných ve společnosti S & K TOOLS spol. s r.o.. Součástí diplomové práce je průzkum spokojenosti zaměstnanců, který jsem provedl a detailně vyhodnotil. Na základě provedené analýzy personálních činností a výsledků průzkumu spokojenosti jsou navrhnuta řešení, jak prováděné činnosti zlepšit.
This Master’s thesis is concerned in analysis of HR activities, which are doing in company S & K TOOLS spol. s r.o.. There is part of the thesis survey of employee satisfaction, which was done for foundation of employee opinions. There are some proposals how to improve HR activites, which was done on the basis of the analysis of HR activities and survey of employee satisfaction in the Master’s thesis.
Description
Citation
HEJKRLÍK, L. Rozvoj personálního řízení společnosti S & K Tools spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO