Stavebně technologický projekt pro Mezinárodní centrum klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce řeší stavebně technologický projekt stavby Mezinárodního centra klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (ICRC), konkrétně I. etapu výstavby objektů „B1“ a „C1“. Snaží se navrhnout ideální technologický postup výstavby s ohledem na místní podmínky. Technologicky se hlavně zaměřuje na problematiku speciálního zakládaní, a to provrtávané pilotové stěny na ochranu výkopové jámy a pilotové založení. V práci jsou zpracované technologické předpisy, časové a finanční plány, rozpočet stavby, kontrolní a zkušební plán, návrhy strojů a bezpečnostní či enviromentální požadavky. Vše je doplněno přílohami a výkresovou dokumentací.
This diploma thesis solves the construction technology project of the International Clinical Research Center of the St. Anne’s University Hospital, Brno (ICRC), namely the first stage of the construction of the buildings "B1" and "C1". It tries to design an ideal technological process of construction with respect of local conditions. Technologically it focuses mainly on the issue of special foundation, namely protection of excavation pit with secant pile wall and pile foundation. There are processed technological regulations, time and financial plans, construction budget, control and test plan, plan of heavy equipment and safety or environmental requirements. Everything is supplemented by attachments and drawing documentation.
Description
Citation
KOZLA, D. Stavebně technologický projekt pro Mezinárodní centrum klinického výzkumu Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realizace staveb
Comittee
prof. Ing. Jozef Gašparík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Václav Hrazdil, CSc. - místopředseda, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Jiří Patloka - tajemník, Ing. Boris Biely - člen, Ing. Jaroslav Hrůza, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala, Ph.D. - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-29
Defence
Student seznámil komisi se svým konstrukčním, dispozičním a technologickým řešením své diplomové práce formou PPT prezentace. Poukázal na dopravní vztahy. Seznámil členy komise s časovým plánem a rozpočtem řešeného objektu. Blíže představil řešení výkopových prací a dále základových konstrukcí. Dále poukázal na strojní sestavu. Plynule přešel k otázkám oponenta. Ing. Kovářová, Ph.D.: Jak byla stanovena velikost VN? Odpověděl velmi dobře. doc. Ing. Hrazdil, CSc.: Jak je řešen vjezd do výkopové jámy? Odpověděl výborně a s dokonalým přehledem.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO