Stavebně technologický projekt vývojového centra v Jaroměři

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem diplomové práce je stavebně technologický projekt vývojového centra aditivních technologií v Jaroměři. Objekt je v půdoryse do tvaru V a skládá se ze dvou výrobních hal a projekce. Haly a projekce jsou mezi sebou propojeny spojovacím krčkem. Budova projekce je dvoupodlažní a haly jsou jednopodlažní. Práce obsahuje technickou zprávu stavebně technologického projektu, studii realizace hlavních technologických etap a zprávu zařízení staveniště. Dále se zde zabývám nasazením hlavních stavebních strojů, technologickým předpisem pro vrtané piloty a kontrolním a zkušebním plánem pro vrtané piloty. Řešen je i časový a finanční plán pro jednotlivé stavební objekty ale i pro hlavní stavební objekt. V jiných zadáních jsem se věnoval bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, hlukové studii a položkovému rozpočtu s výkazem výměr. Na závěr mé práce se věnuji studii zelené střechy.
The content of this this diploma thesis is structurally technical project of development center in Jaroměř. The building is situated in a V shape and it consists of two production halls and the projection building. Halls and projection building are conected with a special hall. The building of projection have two floors and halls have one floor. The thesis contains a technical report of the construction-technological project, studies of realization of the main technological stages and report of the building equipment. The thesis also deals with design of the main building machines, report of the drilled piles and theirs inspection and test plan. There is also time and financial plan for individual objects and for the main building object, information about safety and healt protection during work and itemized budget. At least is the study of a green roof.
Description
Citation
KYTLÍK, D. Stavebně technologický projekt vývojového centra v Jaroměři [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
prof. Ing. Jozef Gašparík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Václav Hrazdil, CSc. - místopředseda, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Jiří Patloka - tajemník, Ing. Boris Biely - člen, Ing. Jaroslav Hrůza, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala, Ph.D. - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-29
Defence
Student seznámil komisi se svým dispozičním, konstrukčním a technologickým řešením své diplomové práce prostřednictvím PPT prezentace. Představil svou koncepci zařízení staveniště. Na obrázcích ukázal svůj návrh strojní sestavy. Seznámil komisi s cenou a časovou náročností stavebního objektu. Na schématu vysvětlil postup realizace vrtaných pilot. Seznámil komisi se svou hlukovou studií. Představil návrh zelené střechy. Ing. Kovářová, Ph.D.: Jak bude zajištěno krytí výztuže ve vrtaných pilotách? Student odpoveděl velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO