Multifunkční objekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem multifunkční budovy, která slouží jako rozšíření haly dříve existující budovy. Areál se nachází v části Řečkovice v Brně. Práce si klade za cíl propojit budovy jak prostorově, tak vizuálně. Výrobní hala a sklad budou rozšířeny. Poslední patro bude sloužit jako administrativní část se sociálním zařízením a venkovní terasou. Proces návrhu byl plně podporován použitím technologie BIM.
This Master’s thesis deals with a designing of a Multifunctional building that servers as an extension hall of a previously existing building. The site is in the Řečkovice part, Brno city. The thesis aims to interconnect buildings both spatially and visually. The production hall and the storage will be extended. Last floor will serve as administration part with social facilities and outdoor terrace. Design proces was support entirely by the use of the BIM technology.
Description
Citation
AMODIO, A. Multifunkční objekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Building Construction
Comittee
Prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. František Girgle, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student představil svoji DP na téma Multifunkční objekt a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO