Novostavba polyfunkčního domu v Uherském Hradišti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem projektové dokumentace polyfunkčního domu v Uherském Hradišti na parcele č. 712/7 v katastrálním území Uherské Hradiště. Objekt má dvě nadzemní podlaží a částečně podsklepený suterén. V přízemí se nachází komerční plochy a kavárna. V druhém nadzemním podlaží jsou navrženy kancelářské prostory. Objekt je navržen jako skeletový s výplňovým zdivem, s plochou střechou a je zateplený kontaktním zateplovacím systémem ETICS.
The diploma thesis deals with the project documentation of the multifunctional house in Uherské Hradiště on plot no. 712/7 in the cadastral area of Uherské Hradiště. The building has two floors and a basement. On the ground floor there is a commercial area and a café. Office space is designed on the second floor. The building is designed as a skeleton with filling masonry, with a flat roof and is insulated with ETICS contact insulation system.
Description
Citation
BLAHA, M. Novostavba polyfunkčního domu v Uherském Hradišti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing.Ing. arch. Milan Palko, Ph.D - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petra Vorlíčková - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Lukáš Pobořil - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Michal Novotný, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Otázky: Tepelná izolace ve střeše je lepená nebo mechanicky kotvená? Kde je umístěna parozábrana? Plní funkci pojistné hydroizolace? Nebyla by lepší volba u detailu soklu koutového spoje hydroizolace? Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO