Domov pro seniory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu domova pro seniory, v katastrálním území městys Blížkovice. Jedná se o třípodlažní objekt s podsklepením. V suterénu se nachází sklepní kóje, garáže a technické zázemí. V prvním nadzemím podlaží je provozní zázemí, jídelna, ordinace lékaře, masáže, kadeřnictví a pedikúra. Ve druhém a třetím podlaží se nachází společenské prostory a celkem 22 bytových jednotek (1+kk – 18 bytů, 2+kk – 2 byty). Svislé nosné konstrukce jsou z keramických tvárnic a ze ztraceného bednění. Objekt je zateplen kontaktním zateplovacím systémem. Vodorovné stropní konstrukce a schodiště jsou monolitické. Zastřešení objektu tvoří plochá střecha s extenzivní zelení a terasa. Na pozemku se nachází deset parkovacích stání.
The aim of this diploma thesis is to elaborate the project documentation of a new-built home for the elderly, in the cadastre unit of small town Blížkovice. It is a three-storey building with a basement. On the basement there are cellar berths, garage and technical facilities. On the first floor there is facilities, dining rom, a doctor´s surgery, massage, hairdresser´s and pedicure. On the second and third floor there are common areas and a total of twenty-two residentail units (1+kk – eighteen flats, 2+kk – two flats). The vertical loadbearing structures are made of clay blocks and lost formations. The object is insulated by a contact thermal insulation systém. The horizontal loadbearing structures and staircase are made of reinforced monolithic concrete slab. The roof consists of a flat roof with extensive green and terrace. There are ten parking spaces on the ground.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, J. Domov pro seniory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Petr Jelínek, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - člen, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Studentka představila svoji DP na téma Domov pro seniory a zodpověděla otázky a připomínky oponenta. Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO