Mateřská škola v Bratčicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce řeší zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby mateřské školy v Bratčicích. Objekt je navržen jako dvoupodlažní s částečným podsklepením v téměř rovinatém terénu. Vstup do objektu je ze západní strany s přístupem na zahradu. Celý provoz tvoří 3 třídy, společenská místnost, provozní část a číst pro učitele.
This diploma thesis solves the processing of project documentation for the construction of the kindergarten in Bratčice. The building is designed as a two-storey with partial basement in almost flat terrain. Entrance to the building is from the west side with access to the garden. The entire operation consists of 3 classes, a lounge, an operating section and a read for teachers.
Description
Citation
HAVLOVÁ, J. Mateřská škola v Bratčicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - člen, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Studentka uvedla svou práci formou prezentace, a to následovně: - Situace stavby, - Lokalita a umístění - Architektonické a konstrukční řešení stavby - Půdorysy dotčeného objektu formou studie - Představení dispozice objektu - Zjednodušené řezy - Pohledy dotčeného objektu - 3D vizualizaci stavby Následně studentka zodpověděla a objasnila dotazy a připomínky oponenta práce: - Jak bude objekt vytyčen? - Osazení dveří šířky 900 mm do nosného zdiva šířky 1000 mm. - Řešení instalační šachty. - Velikost technické místnosti. - Osazení hlavních dveří a řešení výšky předstěn. - Řešení svahování výkopu a napojení svislé hydroizolace v místě přechodu. - Řešení zábradlí v MŠ. Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO