Sportovní centrum

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu samostatně stojícího sportovního centra. Objekt je umístěn na parcele č.1930/48 katastrálního území města Pacov. Jedná se o nepodsklepenou, částečně dvoupodlažní stavbu o celkové zastavěné ploše 595,6 m2. Jednopodlažní část je tvořena z železobetonových obvodových stěn, s venkovní horolezeckou stěnou. Zastřešení je provedeno pomocí pultové střechy z plnostěnných vazníků a vaznic s falcovanou plechovou krytinou. V objektu se nachází interiérová horolezecká stěna a bar s posezením. Dvoupodlažní část objektu je tvořena dřevěnými CLT panely, zastřešená plochou vegetační střechou. V této části se nachází zázemí pro sportovce i zaměstnance a cvičební sály. Součástí stavby je parkoviště pro 50 automobilů.
The goal of this thesis is to elaborate project documentation of new sports centre. The building is situated on a plot No. 1930/48 of the cadastre territory in the town of Pacov. It is a building without cellar with two above-ground floors part on the area of 595,6 m2. The first floor part circuit structure consist of reinforced concrete walls with an outdoor climbing wall. The roofing is the mono-pitches roof with glue laminated timber beam and purlin with metal roofing. The building features an indoor climbing wall and a bar with seating. The second floor part is made of wooden CLT panels, the roof is designed as a green flat roof. This section provides facilities for athletes and staff and exercise halls. There are 50 parking spaces for cars in the building.
Description
Citation
HENTSCHELOVÁ, T. Sportovní centrum [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Boris Bielek, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. arch. Michal Bělovský - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Milan Pilgr, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
8:09 - Studentka zahájila obhajobu své diplomové práce na téma: Sportovní centrum 8:30 - Studentka ukončila obhajobu a rozpravu své diplomové práce Hodnocení obhajoby - Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO