Hotel v Bojnicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce řeší zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby čtyřpodlažního, nepodsklepeného, hotel s restaurací a barem v Handlové. Objekt je navržen v rovinatém terénu. Hotel a restaurace jsou přístupné z prvního podlaží. V druhém a třetím nadzemním podlaží je navrženo šestadvacet apartmánů, kde dva z nich jsou bezbariérové. V posledním podlaží se nachází technické zázemí a kanceláře.
This diploma´s thesis deals with the processing of project documenation for a four – storey, none – basement, hotel building with a restaurant in Bojnice. The restaurant and a bar is accessible from the first floor, with seperate entrances. Additionally, there are twenty-six aparments on the second and third floor, where two of the apartments are barrier-free. Technical rooms, and offices rooms are designed into the last floor.
Description
Citation
HOANG, D. Hotel v Bojnicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - člen, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Studentka uvedla svou práci formou prezentace, a to následovně: - Situace stavby - Lokalita a umístění - Architektonické a konstrukční řešení stavby - Půdorysy dotčeného objektu formou studie - Představení dispozice objektu - Zjednodušené řezy - Pohledy dotčeného objektu - 3D vizualizaci stavby Následně studentka zodpověděla a objasnila dotazy a připomínky oponenta práce: - Kótování výtahové šachty. - Posouzení zděné příčky. - Kotvení příčky do podhledu. Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO