Hotel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce řeší projekt novostavby hotelu ve městě Zlín, místní části Kudlov. Objekt je tvořen třemi nadzemními a jedním podzemním podlažím. V podzemním podlaží se nachází technické zázemí hotelu, úschovna zavazadel a sklad špinavého prádla. V prvním nadzemním podlaží se nachází restaurace s barem, kuchyň se skladovacími prostory, šatny zaměstnanců, denní místnost pro zaměstnance, vstup s recepcí a hygienické zázemí. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází konferenční a společenská místnost, kancelář ředitele, hygienické zázemí a šest pokojů pro hosty. Ve třetím nadzemním podlaží se nachází dvanáct pokojů pro hosty.
The diploma thesis aims to create the project of a new hotel in the town of Zlín, part Kudlov. The building consists of three above-ground and one underground floor. The underground floor houses the hotel's technical facilities, luggage storage and dirty laundry storage. On the first floor there are a restaurant with a bar, a kitchen with storage, staff changing rooms, staff room, entrance, reception and sanitary facilities. On the second floor there are a conference and lounge room, a director's office, six guest rooms and additional sanitary facilities. On the third floor there are twelve guest rooms.
Description
Citation
HRNČIŘÍKOVÁ, P. Hotel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - člen, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Studentka uvedla svou práci formou prezentace, a to následovně: - Situace stavby - Lokalita a umístění - Architektonické a konstrukční řešení stavby - Půdorysy dotčeného objektu formou studie - Představení dispozice objektu - Zjednodušené řezy - Pohledy dotčeného objektu - 3D vizualizaci stavby Následně studentka zodpověděla a objasnila dotazy a připomínky oponenta práce: - umístění vstupu do objektu a restaurace, vhodnost polohy - umístění odpadních kontejnerů - umístění HUP a elektroměr, jejich poloha - poloha oplocení, jeho nutnost - velikost vsakovací šachty, výpočet - úschovna zavazadel, velikost a poloha - odvodnění anglických dvorků, materiál - vhodnost dispozičního řešení kuchyně (odkládání špinavého nádobí, otvírání dveří) - materiálové řešení terasy, důvod návrhu okapového systému - důvod kombinace zděných a SDK příček - nevhodné šrafování, špatná orientace v materiálovém řešení - zakládání stavby, důvod bednění - postup realizace schodiště, řešení schodišťové desky a nášlapů - zdůvodnění roznášecí vrstvy v podlaze jako betonové mazaniny - zákon o nakládání s odpady, co obsahuje - součinitel prostupu tepla podlahy na zemině, započítání podkladního betonu Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO