Ubytovací zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je technická část projektové dokumentace pro novostavbu ubytovacího zařízení ve Znojmě, v katastrálním území Znojmo. Objekt je třípodlažní částečně podsklepený. Střecha je plochá. Objekt je tvořen cihelnými bloky a ztraceným bedněním. Stropy jsou železobetonové desky. Objekt je situován na rovinném terénu. V prvním podlaží se nachází hlavní vchod, recepce, jídelna, varna, zázemí pro zaměstnance, skladovací prostory. V suterénu se nachází technické zázemí budovy a sklad. Pokoje pro hosty jsou umístěny v prvním a druhém podlaží.
The subject of the diploma thesis is technical part of the project documentation for the new accomodation facility in the city of Znojmo in the cadastral area of Znojmo. The building is a three-storey, partly basement. The roof of the house is build as a flat roof. The building is created of clay blocks and permanent formwork. The ceilings are made by reinforced concrete slabs. The object is situated on a flat terrain. On the first floor, there is a main entrance, a reception, a dining room, a kitchen, atechnical facilities for the stuff, storage areas. On the basement, there is a technical background of the building. Rooms for guests are located on the first and second floor.
Description
Citation
KABÁTOVÁ, E. Ubytovací zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Petr Jelínek, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - člen, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Studentka představila svoji DP na téma Ubytovací zařízení a zodpověděla otázky a připomínky oponenta. Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO