Objekt pro požární sport

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby. Řešenou stavbou je sportovní hala pro požární sport ve městě Přibyslav na Vysočině. Řešená stavba je rozdělena na dva objekty provozně propojené. Jedná se o objekt SO01, který tvoří samotná sportovní hala a o objekt SO02, ve kterém je umístěno veškeré zázemí pro sportovce a návštěvníky. Objekt SO01 je kompletně konstrukčně řešen od systému LLENTAB, kde nosné prvky jsou tvořeny tenkostěnnými profily. Je jednopodlažní, nepodsklepený a je založen na základových patkách. Objekt SO02 je řešen jako zděný z keramických tvárnic od systému Heluz, stropní konstrukce je vytvořena předpjatými panely. Jedná se dvoupodlažní, nepodsklepený objekt s plochou střechou a je založen na základových pasech. Obvodové zdivo je kontaktně zatepleno minerální vatou. Návrh dispozičního řešení vychází z platných norem a předpisů.
The Subject of these thesis is project new sport hall for Fire sport. The building is divided to two parts connected together. First part SO01 is main sport hall, second SO02 is background for sportsmen. The Building SO01 is making from LLENTAB system. The main support elements are from steel thin-walled profile, This part is single-storey building, without basement, build on foundation pad. Building SO02 is making from hollow bricks Heluz, floor structure is from prestressed concrete panels. The building has two floor with flat roof, build on concrete strip foundation. External wall is contact thermal insulated by mineral wool. All building is design according valid building standards.
Description
Citation
STEJSKALOVÁ, M. Objekt pro požární sport [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing.Ing. arch. Milan Palko, Ph.D - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petra Vorlíčková - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Lukáš Pobořil - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Milan Šmak, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Otázky: Máte řešené parkovací stání pro autobus? Může být hala použita i pro mezinárodní standard soutěže? Bude v hale nakládáno při soutěžích s vodou? Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO