Bytový dům v Prostějově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá novostavbou bytového domu v Prostějově. Cílem práce je vyhotovení projektové dokumentace pro provádění stavby. Objekt je tvořen čtyřmi nadzemními, dvěma podzemními podlažími a plochou střechou. Jedná se o objekt obdélníkového půdorysu s odskočeným nejvyšším podlažím. Konstrukčním systémem bytového domu je železobetonovými monolitický skelet, ve 4.NP je kombinovaný se zděným systémem. Práce obsahuje přípravné a studijní práce, architektonicko-stavební řešení, požárně-bezpečnostní řešení objektu a techniku prostředí stavby.
This thesis summarizes a project of new residential building in Prostejov. The goal of the thesis was to create documentation for the project´s design and implementation. The building consists of four floors above the ground, two underground floors and a flat roof. The building is rectangular shaped with a rebound of 4th floor above the ground. The structural system of the building is monolitic reinforced concrete system, with combined system in 4th floor. The thesis includes the preparatory and study reports, architectural and construction solutions, fire-safety of building and equipment solutions.
Description
Citation
VYKOPAL, J. Bytový dům v Prostějově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing.Ing. arch. Milan Palko, Ph.D - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petra Vorlíčková - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Lukáš Pobořil - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Michal Novotný, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student představil svou práci v power pointové prezentaci. Jedná se o bytový dům v Prostějově. Student představil objekt, ukázal lokalitu stavby a dispoziční a konstrukční řešení. Otázky oponenta: Chybějící či chybné zakreslování a dílčí části projektu. Na připomínky oponenta reagoval student nepřesvědčivě, svoje řešení obhajoval nejistě a nebyl schopen je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO