Efektivnost investičního záměru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je provést ekonomické zhodnocení investice. Tato investice je zaměřena do oblasti zlepšení součastné kvality životního prostředí firmy Cement Hranice, a.s. realizováním investice do by-passového systému pro samostatné odprašování rotační pece. Firma Cement Hranice, a.s. působí na trhu cementářských výrobků, které jsou doplněny sortimentem suchých omítkových a maltovinných směsí. Požadavky na životní prostředí jsou velice přísné a jejich dodržování vysoce nákladné z důvodu zavedených emisních limitů. V této diplomové práci se budu věnovat rozboru vypracovaného návrhu na investici, jejího zhodnocení a definování přínosů z realizace.
The object of this diploma thesis is to make economical evaluation of the investment. This investment is aimed at the area of improving the quality of environment in surroundings of Cementary Plant, a.s. by realisation of by-pass investment into separate dust-exhausting of rotary kiln at the same time. Cementary Plant, a.s. has a place in a market of cementary products especially with dry coat-plasters and mortary mixtures. Environment requirements are extremely strict and their following is highly costly because of the established emission limits. In this diploma thesis I am going to attend an analysis of elaborated investment project, its evaluation and defining realisation benefits.
Description
Citation
BENEDĚLOVÁ, M. Efektivnost investičního záměru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Ing. Eduard Palíšek, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO