Hodnocení finanční situace podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je analyzovat současnou finanční situaci stavební společnosti Pátek, spol. s r. o. Důraz je kladen na finanční analýzu podniku z hlediska vybraných finančních ukazatelů a jeho srovnání s vybranou konkurencí v oboru. Na základě hodnocení stavu firmy v letech 2003 až 2006 jsou formulovány odpovídající dílčí závěry. Dále jsou navrženy případné možné postupy vedoucí k zvládnutí rostoucího objemu zakázek v následujících letech.
The main goal of this thesis is to analyze contemporary financial position of building company Pátek, spol. s .r. o. with an accent to selected methods of financial analysis and overall comparison with selected competition. At the basis of evaluation of the company position in the years 2003 to 2006 there are defined correspondent conclusions. Father possible solutions are proposed to manage company increasing production growth in future years.
Description
Citation
NĚMEC, V. Hodnocení finanční situace podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (člen) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2008-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO