Návrh databáze SQL pro stomatologickou kliniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem databáze pro stomatologickou kliniku, která by měla zjednodušit a zefektivnit pracovní podmínky na klinikách. V první části jsou uvedeny teoretické základy problematiky. Další kapitola je zaměřena na analýzu současné situace a upozorňuje na důležité problémy. Na závěr je předložen vlastní návrh řešení a shrnutí tohoto návrhu.
This bachelor’s thesis deals with a proposal of database for a dental clinic that should simplify and streamline working conditions. In the first part are given theoretical foundations of the problem. The next chapter is focused on analyzing the current situation and highlights potential important problems. Finally is presented my own draft resolution and a summary of the proposal.
Description
Citation
JANATA, M. Návrh databáze SQL pro stomatologickou kliniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2010-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO