Universální simulátor automatů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto práca je o simulátore automatov, v ktorom si užívateľ môže vyskúšať aké to je pracovať s rôznymi typmi automatov a Turingovými strojmi. Bol vytvorený v C++ za pomoci grafickej knižnice SDL program, v ktorom užívateľ môže vytvoriť Turingov stroj a následne simulovať jeho funkciu.
This paper is about simulator of automata, where user can work with different types of automata and Turing machines. For that was created program in C++ with graphics library SDL, where user can create Turing machine and simulate it.
Description
Citation
KRAJÍČEK, K. Universální simulátor automatů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Jan M. Honzík, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Michal Novák, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student nedokázal vyvrátit výtky oponenta. Komise shledala nedostatky práce natolik závažné, že se práci rozhodla hodnotit jako nevyhovující. Otázky u obhajoby: 1. Proč nebyly v rámci práce implementovány nedeterministické varianty zmíněných automatů? Jak by problém nedeterminismu student řešil? 2. Z jakého důvodu byla pro grafické uživatelské rozhraní zvolena knihovna SDL místo jiných, pro tyto účely zřejmě vhodnějších knihoven (např. Qt)?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO