Analýza podnikových procesů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce je návrh způsobu analýzy podnikových procesů se zaměřením na optimalizaci procesů za pomoci prediktivní údržby, realizace prototypu této metody a zhodnocení výsledků a vhodnosti této metody pro použití v praxi. Základem této práce je výzkum process miningu a nástrojů pro jeho zkoumání skupiny Prof.dr.ir. W.M.P. van der Aalst z Technické Univerzity v Eindhovenu. Tato skupina také vytvořila program ProM využit pro tuto práci.
The goal of this thesis is to design a method of business process analysis, with the focus on process optimalization by using Predictive Maintenance, creation of a suitable prototype for this method and evaluation of practical applicability. The basis of this thesis is the research of study group led by Prof.dr.ir. W.M.P. van der Aalst revolving around process mining and tools for his examination. The same study group also created the program ProM used in this thesis.
Description
Citation
MIČKA, D. Analýza podnikových procesů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Burget, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Oponent hodnotil práci stupněm 4F, protože práce nesplňuje zadání a neodpovídá požadavkům na bakalářskou práci. Student nedokázal vyvrátit výtky oponenta. Komise shledala nedostatky práce natolik závažné, že se práci rozhodla hodnotit jako nevyhovující.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO