Informační systém pro pečovatelskou organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Informační systém pro pečovatelskou organizaci byl inspirován existujícím systémem. V rámci této práce byl vytvořen nový informační systém, který odstranil nedostatky existujícího systému. Informační systém umožňuje evidovat údaje o zaměstnancích, klientech, vykonané péči a úhradách za provedenou péči. Součástí systému je také přehled o uplynulé a také nadcházející péči u klientů. Informační systém byl implementován jako webová aplikace. To sebou přináší vyhodu přístupu do aplikace z jakéhokoliv elektronického zařízení, jenž má přístup k internetu. Vytvořený informační systém je možné rozšířit o různé funkce, dle potřeb pečovatelské organizace. Cílem bylo vytvořit informační systém, který bude plnit potřeby zaměstnanců pečovatelské organizace a zároveň práci zaměstnancům ulehčí.
Information system for a care service was inspired by the existing system. In there was created a new information system that eliminated shortcomings of the existing system. The information system enables to record data on employees, clients, care and payments for care. The system also includes an overview of past and future client care. The information system was implemented as a web application. This brings the benefit of accessing the application from any electronic device that has Internet access. The created information system can be extended by various functions, as needed by the care organization. The goal was to create an information system that would meet the needs of the care organization's employees and at the same time make it easier for employees to work.
Description
Citation
KARÁSKOVÁ, K. Informační systém pro pečovatelskou organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Fusek, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Bohuslav Křena, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: 1. Vysvětlete vztah konceptuálního modelu a schématu databáze v procesu návrhu databáze. 2. V čem se liší vámi vytvořený systém od stávajícího systému používaného danou pečovatelskou organizací?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO