Webové uživatelské rozhraní databáze událostí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce obsahuje návrh a implementaci webové aplikace, sloužící jako rozhraní mezi uživatelem a daty ze sociálních sítí. Ve webovém rozhraní je kladen důraz na zobrazení velkého množství dat a přehledného procházení mezi nimi pomocí filtrů. Je sestavena z JavaScriptové klientské části napsané ve Vue.js a Nuxt.js a serverové části v Django REST frameworku, která slouží jako zdroj dat.
This work includes the design and implementation of a web application that serves as an interface between users and data aggregated from social networks. In the web interface, an emphasis is placed on displaying large amounts of data and browsing through filters. It consists of the JavaScript client part written in Vue.js and Nuxt.js and the server part of the Django REST framework that serves as a data source.
Description
Citation
HANZLÍK, T. Webové uživatelské rozhraní databáze událostí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Pokuste se srovnat výhody a nevýhody vašeho zobrazení synchronizovaných záznamů z více skupin oproti zobrazení v jednom sloupci, kde by například záznamy různých skupin byly odlišeny barevně. V práci demonstrujete využití vaší aplikace na sledování zpravodajských aktualit. Jaké další (třeba i sofistikovanější) způsoby využití vaší aplikace předpokládáte?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO