Generování onemocnění kůže do syntetických otisků prstů z Anguli

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá onemocněním kůže postihující bříška prstů a dlaně. Pro tuto práci jsou vybrány nemoci dyshidrotický a hyperkeratotický ekzém. Otisky s těmito nemocemi z databáze výzkumné skupiny STRaDe jsou analyzovány. Je navržen postup, jak generovat tyto nemoci do otisků prstů vytvořených pomocí generátoru syntetických otisků prstů Anguli. Tento postup je následně implementován a vyhodnocen otestováním pomocí algoritmů na porovnání otisků prstů.
This bachelor thesis deals with skin diseases affecting fingers and palms. For this thesis dyshidrotic eczema and hyperkeratosis has been chosen. Fingerprints with these diseases from database of research group STRaDe is analyzed. Procedure, how to generate this diseases into fingerprints with generator Anguli, is proposed. Procedure is implemented and evaluated by tests of algorithms for fingerprints comparison.
Description
Citation
MÍŠOVÁ, M. Generování onemocnění kůže do syntetických otisků prstů z Anguli [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Komise shledala nedostatky práce natolik závažné, že se práci rozhodla hodnotit jako nevyhovující. Studentka nedokázala prezentovat principy modelů, které měla v práci vytvořit. Práci komise hodnotí stupňem "F". Otázky u obhajoby: Jakým způsobem bylo dosaženo shlukování puchýřků u hyperkeratotického ekzému? Liší se projevy vybraných onemocnění v rané a pozdní fázi onemocnění?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO