Obrábění součástí charakteru víko-příruba.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V této bakalářské práci je zpracován návrh na výrobu zadané součásti víko. Práce obsahuje rozbor součásti a rozbor možných technologií použitelných pro výrobu včetně konkrétně zvolených strojů a nástrojů. Vypracován je i technologický postup, návodka pro práci na soustruhu a teoretický počet kusů vyrobený za rok v závislosti na směnnosti se spotřebou výměnných břitových destiček pro soustružení.
In This thesis is elaborated a proposal for the manufacture of specified parts of the cover. The The work contains an analysis of components and analysis of possible technologies usable for the production, including concretely selected machines and tools. Elaborated is also a technological process, manual for to work on a lathe, and the theoretical number of units produced per year, depending on the shift working consumption indexable cutting inserts for turning.
Description
Citation
KOBLIHA, L. Obrábění součástí charakteru víko-příruba. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (předseda) doc. Ing. Ľubomír Javorek, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Kužela, CSc. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Doležal, Ph.D. (člen) Ing. Karel Osička, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Uveďte výhody a nevýhody dělené matriálu pásovou a kotoučovou pilou. Dotaz na technologický postup a vhodnost upínání obrobku do přípravku. Otázky byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO