Knihovna pro využití audiokodeku SGTL5000 na výukovém kitu Minerva

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvoření knihovny pro využití audiokodeku SGTL5000, který je přítomen na vývojovém kitu Minerva. Vývojový kit je osazen mikrokontrolérem Kinetis K60 a FPGA Xilinx Spartan-6. Knihovna obsahuje makra a řídící funkce, v jazyce C, pro spuštění a ovládání audiokodeku. Dále obsahuje modul pro komunikaci s audiokodekem přes FPGA pomocí protokolů I2C a I2S. Součástí je také vzorová aplikace, která přehrává a zaznamenává zvukové data na SD kartu.
The target of this work is create create library for utilization of audiocodec SGTL5000 which is placed on educational kit Minerva. Educational kit is equipped by microcontroller Kinetis K60 and FPGA Xilinx Spartan-6. Library contain macros and control functions in C language for launch and control audiocodec. Further contain module for communication with audiocodec through FPGA with protocols I2C and I2S. This work also contain demonstration application which play and record sound data on SD card.
Description
Citation
HARTMANN, J. Knihovna pro využití audiokodeku SGTL5000 na výukovém kitu Minerva [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Dytrych, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Oponent hodnotil práci stupněm 4F, protože rozsah technické zprávy nesplňuje minimální požadavky na bakalárskou práci. Student nedokázal vyvrátit výtky oponenta. Komise shledala nedostatky práce natolik závažné, že se práci rozhodla hodnotit jako nevyhovující. Otázky u obhajoby: Nastaly nějaké problémy se zprovozněním kitu Minerva? Jakým způsobem jste analyzoval nahrávky? Sledoval jste i jejich grafický průběh? Můžete podrobněji nastínit zlepšení plynulosti přenosu dat do SD karty?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO