Platformově nezávislé úložiště citlivých dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou zabezpečení dat pro operační systémy Windows, iOS a MacOS s cílem vytvořit ideální knihovnu pro ukládáni dat. Na základě získaných faktů byla navržena a implementována knihovna PISSD v jazyce C++ za použití knihovny Crypto++. Knihovna nabízí jednoduché uživatelské rozhraní pro ukládání dat a jejich strukturování do modulů. Její funkčnost je ověřena sadou unit testů.
This thesis addresses the issues when securing sensitive data for Windows, iOS and MacOS, with the target being to create the ideal key-value data storage library. A C++ library has been designed and implemented based on a given facts. The library offers a simple application programming interface for storing data and structuring them into modules. A base functionality is verified by set of unit tests.
Description
Citation
KLEMENS, J. Platformově nezávislé úložiště citlivých dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bohuslav Křena, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Michal Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Oponent hodnotil práci stupněm 4F. Student nedokázal vyvrátit výtky oponenta. Komise shledala nedostatky práce natolik závažné, že se práci rozhodla hodnotit jako nevyhovující (F) .
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO