Vyhledávání podobných CT dat podle obsahu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem a implementací nástroje pro vyhledávaní CT dat podle podobnosti. Zabývá se také porovnáním jednotlivých metod pro vyhledávání CT dat. Využívá knihovny třetích stran pro extrakci různých deskriptorů a vyhledávání v nich. Práce prezentuje výsledky implementovaného vyhledávacího nástroje a výsledky porovnání jednotlivých metod a navrhuje možná vylepšení. 
The work deals with the design and implementation of tool for Content-Based Searching for similar CT scans. This work also deals with comparision of individual methods for searching for similar CT scans. Third-party libraries are used to extract individual descriptors. Furthermore, this work  presents results of the implemented  searching tool and also presents results of the comparision of individual methods for Content-Based Searching for similar CT scans and suggests possible improvements.
Description
Citation
HOŠEK, P. Vyhledávání podobných CT dat podle obsahu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Zbořil, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) RNDr. Vlasta Krupková, CSc. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Řešitel představil svoji práci a dosažené výsledky a komise se seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta a s odevzdaným textem práce. Vedoucí i oponent měli závažné výtky k práci a komise konstatovala, že po formální i faktické stránce je práce nepřijatelná - obsahuje závažné chyby v matematickém zápisu, mnoho formálních chyb, naměřená čísla nejsou kredibilní a citovaná literatura je neadekvátní. Otázky u obhajoby: Proč jsou výsledky poskytované různými feature extraktory natolik rozdílné?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO