Účetní systém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem a tvorbou informačního systému pro jednoduché účetnictví. V první části je probrána problematika informačního systému a funkce jednoduchého účetnictví. Následující kapitoly se zabývají návrhem a implementací systému. Implementace je provedena v jazycích PHP, XHTML, CSS s využitím Zend Frameworku a různých knihoven. Pro uložení dat je využita databáze MySQL.
This work deals with the design and creation of an information system for simple accounting. The first part discussed the issue of information system and the function of simple accounting. The next chapters deal with design and implementation of the system. Implementation is done in PHP, XHTML, CSS using Zend Framework and various libraries. MySQL database is used for data storage.
Description
Citation
KAPIČÁK, T. Účetní systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Šárka Květoňová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C) . Otázky u obhajoby: 1. Proč ve Vašem programu neumožňujete editaci vystavených faktur?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO