Prodejní internetový informační systém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu a implementaci prodejního internetového informačního systému, který umožňuje objednávat zboží (jako tradiční elektronický obchod) a vést veškerou agendu spojenou s vyřizováním těchto objednávek. Tento systém zároveň implementuje funkce, které zjednodušují provozovateli chod internetového obchodu (vedení skladové evidence, fakturace, expedice). Zabývá se návrhem a implementací SEO optimalizované aplikace, která je zároveň plně lokalizovaná. Tato bakalářská práce se dále zabývá moderními prvky tvorby webových aplikací, které byly při návrhu a implementaci systému použity (frameworky, databázové mappery apod.)
This bachalor's thesis discusses design and implementation of internet-based sales system that allows ordering goods (such as traditional e-commerce) and keep all the work connected with the processing of orders. This system also implements features that help owner with leading this e-commerce (keeping stock records, billing, shipping). It deals with the design and implementation of SEO-friendly application, which is also fully localized. This thesis also deals with modern elements of web applications, which are base of this system (frameworks, database mappers, etc.)
Description
Citation
ŠIBŘINA, O. Prodejní internetový informační systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: V kapitole 3.1 píšete, že ZenCart je nepoužitelný v prostředí ČR. Proč ho tedy tolik lidí v Česku úspěšně používá? V kapitole 4 uvádíte, že pro nákup je nutná registrace do obchodu. Proč v implementovaném systému je možný nákup bez registrace? Jak to, že implementovaný systém má spoustu hlášek v angličtině (bez překladu do češtiny přestože na začátku práce tvrdíte, že cílem je udělat plně "český" systém. Je váš systém reálně nasazen?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO