Vytvoření modelu procesoru PowerPC

No Thumbnail Available
Date
Authors
Blaha, Hynek
ORCID
Advisor
Masařík, Karel
Referee
Dolíhal, Luděk
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Architektury procesorů jsou čím dál více složitější, proto je kladen velký důraz na automatizaci jejich návrhů. Tato bakalářská práce popisuje návrh procesoru PowerPC v jazyce pro popis architektur Codal. Funkčnost a výkonnost výsledného modelu byla ověřena testy poskytnutými výzkumnou skupinou Lissom a srovnána se současným konkurentem.
Processor architectures are becoming increasingly complex, so great emphasis is put on the automation of their desings. This bachelor thesis describes the design of the PowerPC processor architecture in Codal language. The model is created according to avaliable documentation. The functionality and efficiency of the model was verified by tests provided by research group Lissom and compared to current competitor.
Description
Citation
BLAHA, H. Vytvoření modelu procesoru PowerPC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: Na jakém zakladě byly vybrány programy, na kterých bylo provedeno srovnání se simulátorem PSIM?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO