Rozhraní bezpečnostního systému pro WiFi sítě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V diplomovém projektu jsem se zaměřil na analýzu současné implementace reputačního systému. Zabývám se především analýzou a návrhem možných rozšíření uživatelského rozhraní reputačního systému. V analýze zmiňuji alternativy řešení a porovnávám své řešení s podobnými systémy pro zabezpečení sítí. Část semestrálního projektu je věnovaná návrhu nového systému uživatelského rozhraní. Zmiňuji návrh databáze a způsob přihlašovaní uživatelů. Několik kapitol je věnováno řešení odstínění obsahu a prezentace dat, které vedou k použití šablonovacího systému. Projekt dále dokumentuje zajímavé kroky, které se objevily v průběhu implementace. V závěru projektu uvádím celkové zhodnocení projektu a několik zmínek o možných rozšířeních.
This master thesis deals with analysis of an implementation of a reputation system. I particularly focus on analysis of user interface and to find an approach for possible user interface improvements of such a reputation system. I describe possible solutions and I also compare my solution with similar existing systems that are also focused on network security. A part of the diploma thesis is devoted to user interface design. There is also mentioned a database design together with a way the users log on into the system. A few chapters are devoted to the area of data presentation and the usage of template system. In the work there are also described interesting issues that appeared during the implementation. In the conclusion of this work, there is an overall project evaluation and also several remarks about the possible upgrade.
Description
Citation
HIRŠ, P. Rozhraní bezpečnostního systému pro WiFi sítě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2007-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO