Webový editor audia

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Diplomová práce Webový editor audia se zabývá specifikací požadavků, výběrem technologií pro realizaci i samotnou implementací audio editoru. Práce využívá mo­derních přístupů standar­dů HTML5. Je rozdělena na klientskou a serverovou část. Jak samotná webová aplikace, tak i server jsou implementovány v jazyce Javascript. Webový editor audia umožňuje základní editační prvky jako je střih, posouvání, mazání. To vše ve více zvukových stopách. Aplikace běží v posledních verzích nejpoužívanějších webových prohlížečů.
The Web Based Audio Editor thesis deals with the requirements specification, selection of technologies and with the implementation itself. The thesis uses modern approaches of HTML5 standards and is divided into the client and the server parts. Both the web application and the server are implemented in JavaScript. The Web based audio editor allows basic editing features like cut, shifting, deleting. All this in multiple audio tracks. The application runs in recent versions of the most widely used web browsers.
Description
Citation
KADLČÍK, S. Webový editor audia [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Hana Kubátová, CSc. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Jak dlouho trvá načtení zvukového záznamu v závislosti na jeho délce? Které další parametry ovlivňují dobu zpracování? Proč jste nepoužil šablonu určenou pro vypracování diplomové práce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO