Řešení technologie formy na vstřikování plastu ve firmě VKV-Horák.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce řeší technologii formy na vstřikování plastu ve firmě VKV Horák. Rozebírá návrh, výrobní postup a uvedení do provozu formy na vstřikování plastu v této firmě. Výrobní postup je zaměřen na obrábění dílčí části formy. Na závěr je představen sled operací výroby plastové součásti v této formě na vstřikovacím stroji.
The work deals with the technology of plastic injection mould in the com-pany VKV Horák. The work analysis the project, the process of production the mould and putting it in operation. The process of production is focused on ma-chining the sublayer of the mould. At the end, the sequence of operations of processing the plastic part on injecting machine using this mould is presented.
Description
Citation
HARÁK, P. Řešení technologie formy na vstřikování plastu ve firmě VKV-Horák. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Bohumil Bumbálek, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Peňáz, CSc. (místopředseda) Dr. Ing. Rostislav Suchánek (člen) Ing. Vítězslav Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Karel Němec, Ph.D. (člen) Ing. Oskar Zemčík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Jaký vliv má drsnost povrchu na zatékání materiálu do formy. Metody dokončovacích operací vhodné pro úpravu ploch v dutině formy. Hodnocení kvality povrchu v formách. Co je to přesnost a kolik je stupňů přesnosti. Otázky byla zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO