MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Daný objekt pomáhá tvořit blok zástavby v daném území. Jedná se o dva kvádry vložené po obvodu parcely, v nichž třetí vytváří nároží (kloub) . Výtvarnému řešení dominuje předsazená konstrukce, která dodává osobitost, vytváří loubí a dává mu dynamickou tvář. Jsou udržovány linie vedlejších budov, není vytvářena dominanta kostelu na druhém břehu.
The object helps to create a block of buildings in the area. It is about two blocks are embedded along the perimeter of the parcel in which that third corner creates a (joint). Creative solutions dominated by an extended structure that adds personality, creating an arcade and gives it a dynamic face. Are maintained line side of buildings, do not make landmark church on the other side.
Description
Citation
VAŠÁKOVÁ, D. MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. arch. Jan Hrubý, CSc. (člen) doc. Ing. Miloslav Meixner, CSc. (člen) prof. Ing. arch. Ivan Ruller (člen) Ing. arch. Jan Sochor (člen)
Date of acceptance
2010-05-24
Defence
Prezentace projektu a zodpovězení otázek
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO