Návrh IQRF/DALI ovladače světel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem a realizací zařízení pro ovládání světelného zdroje vzdáleně přes internet. Jsou zde použity dva standardy a to pro bezdrátový přenos malých dat IQRF a pro řízení světelných zdrojů DALI. Cílem je zkombinovat oba standardy a vytvořit tím zařízení, které bude schopno bezdrátově ovládat světelný zdroj.
The thesis deals with the design and realization of device for controlling the light source remotely over the internet. The work uses two standards for wireless transmission of small data IQRF and for control DALI light sources. The purpose is to combine both standards and create a device that will be able to wirelessly control the light source.
Description
Citation
GERYCH, L. Návrh IQRF/DALI ovladače světel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Tomáš Götthans, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-16
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise: Student odpovídá na otázky oponenta váhavě. doc. Láčík, byla anténa monopolového typu zakoupena od výrobce a jaké jsou doporučeni, vliv země na anténu. Student odpovídá obecně, nepřesně a odkazuje se na doporučení výrobce. doc. Šotner Poznámka na vysvětlení zkratek v textu. Jaká je spotřeba zařízení? Student odpovídá.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO