Automatické generování projektu v prostředí TIA portal

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá automatickým generováním kódu pro PLC od firmy Siemens. První část se zaměřuje na aktuálně dostupné nástroje pro generování kódu a možnosti C# knihovny Siemens TIA Openness. Dále je vytvořen návrh struktury projektu v TIA portal. Nakonec je navržena a vytvořena uživatelská aplikace pro automatické generování kódu v TIA portal v15, vhodná především pro větší projekty s rozdělením na jednotlivé stanice.
The diploma thesis deals with an automatic code generation for PLC from Siemens. The first part focuses on currently available tools for code generation and options of C# library Siemens TIA Openness. Furthermore, a design for the project structure in the TIA portal is created. Finally, a user application for automatic code generation in TIA portal v15 is designed and created, especially suitable for larger projects that could be divided into individual stations.
Description
Citation
HALATA, R. Automatické generování projektu v prostředí TIA portal [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Havránek, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jirgl, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-17
Defence
Student obhájil diplomovou práci. Komise neměla žádné námitky k řešené práci. V průběhu odborné rozpravy odpověděl na dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO