Laboratorní úloha Skryté sledování místností a jeho detekce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je nastudovat a popsat problematiku skrytého sledování dění v místnostech a ochran vůči tomuto sledování. U sledovacích zařízení, dodaných vedoucím práce, (PV-FM20HDWI, F-555EX, WEGA-i, Protect 1207i a Uniden UBC 69 XLT-2) popsat jejich možnosti. Nakonec z nastudovaných informací navrhnout do předmětu Zabezpečovací systémy (BZSY) koncept laboratorní úlohy a následně ji spolu s dokumentací pro vyučujícího realizovat.
The aim of this bachelor thesis is to study and describe hidden monitoring of rooms and its detection. Describe options of monitoring devices (PV-FM20HDWI, F-555EX, WEGA-i, Protect 1207i a Uniden UBC 69 XLT-2) which were delivered by supervisor. In the end of the study, design a concept of laboratory exercise for Security systems subject an implement it together with documentation for teacher.
Description
Citation
MOLÍK, M. Laboratorní úloha Skryté sledování místností a jeho detekce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Miloslav Filka, CSc. (předseda) doc. Ing. Martin Kyselák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Kolařík (člen) Ing. Jiří Pokorný (člen) Ing. Jiří Mekyska, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Pavelka (člen)
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky: 1) Jak byste dle vašeho výzkumu z kapitoly 1.1 popsal současný trh s bezdrátovými odposlechovými zařízeními? Tím je myšleno, jaké procento zařízení, dle Vašeho odhadu, pracuje v licenčním frekvenčním pásmu. Popište základní rozdíly v těchto typech zařízení, jejich výhody a nevýhody. 2) Zdůvodněte grafickou úpravu prezentace.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO