Systém pro sledování osob

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
The bachelor’s thesis deals with a system that monitors people using ESP32 modules.The created system is able to detect people in real time using Bluetooth low energybased on the mean RSSI value. The system consists of three main blocks: applicationfor ESP32 module, server application, web interface. The created application for ESP32modules collects BLE data. The server application provides communication with thepostgreSQL database for personal identification and API provisioning. The web interfaceserves as a tracking system that displays the person’s location in the room and forcommunication with the database
Smart Home, Flask, Python, IoT, Bluetooth low energy, MQTT, Websockets, ESP32,Raspberry pi
Description
Citation
GIRIN, A. Systém pro sledování osob [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (předseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Caha (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Při komunikaci je pro identifikaci použita MAC adresa a user_id. Je přenos těchto hodnot šifrován? Pokud ne, jak se bude systém chovat, pokud získám tyto údaje a použiji je v mém zařízení? - Student dostatečně vysvětlil otázku V ukázce stránky je pouze prázdné pole, kde je zobrazen bod představující sledovaný objekt. Jak je v zobrazení řešeno měřítko v závislosti na velikosti místnosti? - Student dostatečně vysvětlil otázku Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO