Extrakce a klasifikace síňové aktivity z intrakardiálních elektrogramů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práca sa zaoberá problematikou detekcie aktivity siení využitím intrakardiálnych záznamov. V úvodnej časti sú popísané jednotlivé supraventrikulárne tachykardie s príkladmi ich prejavov v EKG záznamoch. V praktickej časti je v programovom prostredí Matlab zrealizovaný navrhnutý detektor a jednotlivé záznamy sú klasifikované podľa rytmu srdca.
The work deals with problems of detection of the atrial activity using intracardiac recordings. In the introductory part, individual supraventricular tachycardias with examples of their manifestations in ECG recordings are described. In the practical part, the designed detector is implemented in Matlab and recordings are classified according to the heart rhytm.
Description
Citation
VICIANOVÁ, J. Extrakce a klasifikace síňové aktivity z intrakardiálních elektrogramů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (předseda) Ing. Lukáš Smital, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Ing. Karel Sedlář, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Sekora (člen) Ing. Roman Jakubíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Studentka se vyjádřila k posudku oponenta. Ing. Hejč položil otázku na detekování aktivity síní pomocí binárních řad. Poté položil dotaz na zdrojový kód. Doc. Kolářová položila otázku na extrakci síňové aktivity. Okomentovala formální úroveň práce. Studentka obhájila bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO