Bioplynové stanice připojené do rozvodů zemního plynu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku získávání, zpracování, úpravy, čištění a využití bioplynu. V této práci je provedena rešerše daného tématu, seznámení s postupy řešení různých problémů v tomto oboru. Dále se práce zabývá možnostmi vyvedení bioplynu do centrálních rozvodů zemního plynu.
This work deals with the problematics of acquisition, treatment, cleaning and use of biogas. This work mentions the procedures of solutions to problems that occur in this field. This work also deals with options of conecting biogas to central distribution of natural gas.
Description
Citation
ONDRA, J. Bioplynové stanice připojené do rozvodů zemního plynu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Petr Toman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Mastný, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Baxant, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Katovský, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Radil, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Topolánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student prezentoval komisi řešení a výsledky své práce Bioplynové stanice připojené do rozvodů zemního plynu. Vedoucí práce Ing. Radil seznámil komisi se zněním posudků. Na otázky z posudků student správně odpověděl. Doc. Baxant se zeptal na energetickou výtěžnost biomasy, student na otázku reagoval. Ing. Radil se dotázal na využití odpadu z bioplynové stanice, student pohotově reagoval. Doc. Baxant doplnil komentář k řešené problematice.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO