Detektor změny polohy pracující v síti IoT

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto práca sa zaoberá vývojom zariadenia detekujúce zmenu polohy, ktoré bude pracovať v sieti IoT, konkrétne na LoRa technológií. Zariadenie bude napájané akumulátorom a hlavná požiadavka preto je navrhnúť toto zariadenie v Low Power modifikácií. Práca sa skladá z teoretickej časti, ktorá sa zameriava na základné princípy IoT a technológiách, ktoré do IoT spadajú. Praktická časť popisuje súčasti samotného senzoru, schému a návrh.
LoRa, LoRaWAN, LPWAN, IoT, STM32, SX1276, MPU9250
Description
Citation
BEŇO, M. Detektor změny polohy pracující v síti IoT [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ladislav Polák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Roman Šotner, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Povalač, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise: doc. Polák: Jaké parametry jste nastavil pro LoRa modul. Student neodpovídá přesně, pouze že použil výchozí hodnoty. V jakém pásmu a s jakým duty cycle pracuje LoRa. Student odpovídá částečně. Ing. Povalač: Jak by se dala zmenšit spotřeba celého zařízení. Student neodpovídá správně. Jaké třídy jsou v LoRaWAN. Student odpovídá částečně správně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO