Systém pro elektroporaci buněk střídavým napětím

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto bakalářská práce se zabývá systémem pro elektroporace buněk střídavým napětím. V první kapitole jsou popsaný biofyzikální mechanismy metody. V druhé kapitole jsou popsaný různý typy zařízeni. V třetí kapitole je rozebraná konstrukce a pracovní princip přístroje, také je prozkoumána logika řídicího obvodu a uveden návod k použiti přístroje.
This bachelor thesis is observing a system with AC generator for cell electroporation. The first paragraph keeps an eye on description of methodology of biophysics mechanisms. In the 2nd part several kinds of devices were described. In the last paragraph you can see a non-assembled construction and operating principle of the device. Apart from that the control circuit logic explored and device manual is included.
Description
Citation
LUKOIANOV, P. Systém pro elektroporaci buněk střídavým napětím [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen) Ing. Martin Mach, Ph.D. (člen) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Dostál, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student na úvod seznámil komisi s cíli, zadáním a motivaci pro výběr své práce. Na úvod uvedl krátkou teorii elektroporace. Představil princip funkce navrženého systému a jeho řídicí jednotky včetně její jednotlivých částí. Na závěr ukázal realizované výsledky. Na otázky oponenta student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO