Software pro motoristické závody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce je pokračováním vývoje školní aplikace Regularity Rally pro měření, zpracování a zobrazení výsledků pro závody pravidelnosti. Zabývá se především návrhem víceuživatelského přístupu do databáze, dále realizací úprav aplikace Regularity Rally a Regularity Rally Reporter, jako jsou možnost měření mezičasů, úpravy uživatelského rozhraní a přepracování databázového modelu.
This bachelor's thesis is a continuation of the development of the school application Regularity Rally for measuring, processing, and displaying results for regularity races. It mainly deals with the design of multi-user access to the database, as well as the implementation of modifications to the Regularity Rally and Regularity Rally Reporter applications, such as the possibility of measuring split times, modifications to the user interface and redesign of the database model.
Description
Citation
VAFEK, Z. Software pro motoristické závody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Jílek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Málek, CSc. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen) Ing. Soběslav Valach (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami. V rámci obhajoby dokázal přesvědčit komisi o správnosti svých postupů a navrženého řešení. V průběhu odborné rozpravy odpověděl na dotazy týkající se integrity dat a jejich synchronizace. Podrobněji rozebíral zabezpečení navrženého databázového systému.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO