Ochrany trakcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalárská práca sa zameriava na metody ochrany v trakčnom napájacom stanicy a v trakčnom meniarne. Práca najprv sa zaoberá s súčasným stavom trakčnej dopravy, potom s nežiadúcim stavom v trakčnom systéme a elektrickými ochranami. V práci sú opísani a nakreslené v programe INKSCAPE dve najčastejšie použivané tipy trakčnej napájacej stanicy s ochranami.
This bachelor’s thesis focuses on methods of protection for AC and DC traction systems. In thesis first deal with current state in traction, next with undesirable conditions and electrical protections. The work describes a draw in the program INKSCAPE two most often used traction power station with protection.
Description
Citation
ŠÜLI, N. Ochrany trakcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Petr Toman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Mastný, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Baxant, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Katovský, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Radil, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Topolánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student prezentoval výsledky své práce, vedoucí práce přečetl posudky vedoucího i oponenta. Následnou rozpravu zahájil Ing. David Topolánek, Ph.D. položením otázek oponenta. Na první otázku odpovídal student váhavě s pomocí vedoucího práce, druhou otázku zodpověděl správně. Ing. Lukáš Radil, Ph.D. položil otázku, na kterou student odpověděl správně. Doc. Ing. Petr Toman, Ph.D. se dotázal na originální přínos studenta v práci. Další dotaz položil Ing. David Topolánek, Ph.D., student odpověděl s mírnou pomocí tazatele. Ing. Lukáš Radil, Ph.D. postrádal v rešeršní části moderní postupy v dané problematice.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO