Binaurální sluchadlová korekce s jednozdrojovým napájením

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se bude věnovat binaurální korekci sluchu s jednozdrojovým napájením. Korekce je zaměřena pro starší pacienty, trpící nejčastěji presbyakuzí. Teoretická část je zaměřena na jednotlivé typy nedoslýchavostí, možností jejich audiologického vyšetření, a také teorií o sluchadlech. Praktická část obsahuje model sluchadla, jeho zapojení a možný způsob otestování. Práce také obsahuje porovnání jednotlivých binaurálních korekcí s navrženým modelem.
This thesis will be devoted to binaural hearing correction with single source power. This correction is aimed at elderly patients who are most likely to have presbycusis. The theoretical part is focused on individual types of hearing loss, possibilities of their audiology tests, also about theory of hearing aids. The practical part contains a model of hearing aid and a possible way of testing. The work compares binaural corrections with proposed model.
Description
Citation
NOVOTNÁ, E. Binaurální sluchadlová korekce s jednozdrojovým napájením [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Augustynek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Škutková, Ph.D. (člen) Ing. Jakub Hejč (člen) Mgr. Daniel Vlk, CSc. (člen) MUDr. Tibor Stračina, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Hejč položil otázku na použitý mikroprocesor a zda studentka řeší AD převodník. Ing. Škutková položila otázku na cílovou skupinu diskutovaného sluchadla. Mgr. Vlk odpověď studentky doplnil. Studentka neobhájila bakalářskou práci.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO