Add-on instrukce sítě AS-Interface pro dopravník

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s tvorbou Add-On instrukcí ve vývojovém prostředí Studio 5000 pro průmyslovou síť AS-Interface, na kterou je napojen model dopravníku. Práce je rozdělena na teoretickou část, zabývající se popisem sítě AS-Interface, fungování Add-On instrukce a modelu dopravníku, a praktickou část, která popisuje konkrétní tvorbu Add-On instrukcí, jejich logiku, demonstraci v úloze a úplný výčet.
The aim of the bachelor‘s thesis is to acquaint readers with a creation of Add-On Instructions in the development environment Studio 5000 for the industrial network AS-Interface, to which the conveyor model is connected. The thesis is divided into a theoretical part dealing with the description of the AS-Interface network, the operation of the Add-On instruction and the conveyor model and a practical part that describes the specific creation of Add-On instructions, their logic, demonstration in a task and a complete list.
Description
Citation
PÜSCHEL, R. Add-on instrukce sítě AS-Interface pro dopravník [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Jílek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Málek, CSc. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen) Ing. Soběslav Valach (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student obhájil bakalářskou práci. Komise neměla žádné námitky k řešené práci. V průběhu odborné rozpravy student zodpovídal na dotazy týkající se Add-on instrukcí a bezpečnostního hlediska demonstrační úlohy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO