Návrh stavebních úprav pro zlepšení bezpečnosti cyklodopravy mezi ulici U Stavu a Za Hájkem ve Veselí nad Moravou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této bakalářské práce je úprava místní komunikace ve městě Veselí nad Moravou. Jedná se o část města, kterou prochází cyklotrasa Strážnická vinařská stezka. Pro zlepšení pohybu cyklistů a automobilů jsou zde navržena podélná a kolmá parkovací stání. Návrh obsahuje zpřehlednění a sjednocení dopravní situace v celé oblasti. Návrh je řešen na parcelách ve vlastnictví města. Součástí práce je pasportizace parkovacích stání v řešené oblasti.
The aim of this bachelor thesis is to modify a local road in the city of Veseli nad Moravou. It is a part of town, which is crossed by the bike path Straznicka vinarska stezka. For better movement cyclists and cars are there designed longitudinal and vertical parking spaces. The proposal contains transparency and unification of the traffic situation in the whole area. The proposal is solved on plots owned by the city. Part of the work is the passportization of parking spaces in the area.
Description
Citation
KOČIŠ, M. Návrh stavebních úprav pro zlepšení bezpečnosti cyklodopravy mezi ulici U Stavu a Za Hájkem ve Veselí nad Moravou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Petr Hýzl, Ph.D. - předseda, Ing. Martin Smělý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Pavel Stupka - tajemník, Ing. Michal Kosňovský, Ph.D. - člen, Ing. Radka Matuszková - člen, Ing. Ondřej Dašek, Ph.D. - člen, Ing. Manar Chaker - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student si připravil prezentaci na dobré úrovni. V první části prezentace byla komise seznámena se stávájícím stavem, v části druhé s navrženými stavebními úpravami. Projev studenta byl srozumitelný. Na otázky oponenta se student připravil a s přehledem odpověděl. Na doplňující dotazy komise student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO