Návrh autobusového nádraží a parkovacích míst v obci Bojkovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem práce je vypracování studie návrhů rekonstrukce autobusového nádraží a parkovacích míst blízko vlakového nádraží v obci Bojkovice. Bojkovice jsou městem v okrese Uherský brod a nacházejí se 12 km od okresního města Uherský Brod ve Zlínském kraji. Zájmem studie je vybrání jedné varianty, té, která nejvíce zapadá do dané lokality. Veškeré varianty jsou situovány v zastavěném území obce Bojkovice. Všechny varianty jsou navrhovány dle platné normy ČSN 73 6110 Projektování místních komunikací.
The aim of the thesis is elaboration of a study dealing with designs for reconstruction of the bus station and parking spaces near the railway station in the municipality of Bojkovice. Bojkovice is a town in the district of Uherský Brod and is located 12 km from the district town of Uherský Brod in the Zlín Region. The study concerns itself with selection of one of the alternatives, that one which best fits the given locality. All of the alternatives are located in the built-up area of the municipality of Bojkovice. All of the alternatives have been designed in accordance with the valid standard ČSN 73 6110 Design of urban roads.
Description
Citation
KOZMINSKÝ, M. Návrh autobusového nádraží a parkovacích míst v obci Bojkovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Petr Hýzl, Ph.D. - předseda, Ing. Martin Smělý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Pavel Stupka - tajemník, Ing. Michal Kosňovský, Ph.D. - člen, Ing. Radka Matuszková - člen, Ing. Ondřej Dašek, Ph.D. - člen, Ing. Manar Chaker - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Prezentace byla připravena na dobré grafické úrovni. Student se vyjadřoval plynule a srozumitelně. Komisi seznámil se stávájícím stavem řešeného území, poté podrobně představil samotný návrh nádraží. Představení práce bylo komplexní, s dobrou znalostí řešené problematiky. Na otázky oponenta se student připravil a odpověděl. Na doplňující otázky komise student odpověděl a zapojoval se do následující diskuze.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO