DOSTAVBA DVOU BLOKŮ V MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ REZERVACI V JIHLAVĚ

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Předmětem bakalářské práce je urbanistická a architektonická studie dvou neefektivně využívaných bloků v historickém centru Jihlavy. Výsledkem je návrh zástavby obytným domem, veřejným domem, parkovacím domem a skupinou administrativních budov v kontextu na veřejného prostoru. Návrh obsahuje konkrétní řešení obytného domu v návaznosti na veřejný dům a parkovací dům.
The objective of the bachelor thesis is an urban and architectonic study of two uneffectively used blocks in historical centre of Jihlava. The product is design of built of residential house, public house, parking house and several administrational buildings in context of public space. The design shows concrete solution of the residential house in connection to the public house and parking house.
Description
Citation
PŘIBYL, J. DOSTAVBA DVOU BLOKŮ V MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ REZERVACI V JIHLAVĚ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Jiří Knesl (předseda) Ing. arch. Tomáš Havlíček (člen) Ing. arch. Pavel Bainar (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen) Ing. arch. Jan Foretník, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Představení studenta a komise Prezentace Bakalářské práce Byly přečteny posudky oponenta a vedoucího práce Byly přečteny otázky od oponeta Student v prezentaci odpověděl na otázky. Začala diskuze s komisí. otázky: -sál - víceúčelový sál -garáže - otázka na provoz -tržnice - dimenze -piazzetta - urbanismus -urbanistická struktura - důvod a záměr autora -otázka na střechu domu s ohledem na bytový dům Student zodpověděl neuspokojivě a dedostatečně Student práci neobhájil. Předložená práce není na úrovni nutnou pro bakalářskou práci. Urbanistické řešení, provozní řešení, Technicko-konstrukční řešení, architektonické řešení i formální úroven obsahují zásadní chyby. Například: Rešení sálu - dispozice, vstup, zásobování a požární řešení. Nereálné založení budovy, nevyřešená konstrukce zastřešení sálu, problematické oslunění a osvětlení obytných buněk a další závažné chyby.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO