Zdravotně technické a plynovodní instalace v ubytovně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem zdravotně technických instalací a plynovodu. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na vodovodní potrubí z hlediska materiálů. Výpočtová a projektová část řeší rozvody kanalizace, vodovodu, plynovodu a jejich napojení na stávající inženýrské sítě. Jedná se o třípatrový objekt, který není podsklepen. V prvním patře se nachází kavárna
This Bachelor’s thesis deals with the design of medical technical installations and gas pipelines. The theoretical part of the thesis focuses on water piping in terms of materials used. The calculation and designing part deals with sewerage, water supply, gas pipeline, and their connection to existing engineering networks. This is a three-storey building with no basement. A café is situated on the first floor.
Description
Citation
STŘÍBNÝ, J. Zdravotně technické a plynovodní instalace v ubytovně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Iveta Skotnicová, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Zdeněk Žabička - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal téma své práce zdravotně technické a plynovodní instalace v ubytovně. V teoretické části se student zabýval problematikou materiálů vodovodních potrubí. Téma své teoretické části postupně popsal historii potrubí, značení potrubí a volba materiálu potrubí. Dále student představil a popsal objekt ubytovny a dále popsal své navržené řešení zdravotně technických instalací. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám předložené bakalářské práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO