Financování stavební zakázky z pohledu investora

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Primárním cílem této bakalářské práce je vysvětlit a popsat problematiku financování stavební zakázky z pohledu investora. V práci jsou vysvětleny pojmy jako stavební zakázka, účastníci stavebního trhu a některé druhy finančních zdrojů pro financování takové zakázky. V neposlední řadě práce obsahuje analýzu finančního plánu skutečné stavební zakázky doplněné o návrhy možných změn v tomto finančním plánu.
The main goal of this bachelors thesis is to define and describe problematics of construction contracts from the financial point of view. More specificly from the point of view of someone who invests money into them. The thesis contents explenations of terms like building order, construction market members and some kinds of financial resourses which can be used to finance those types of contracts. Last but not least, there is an analysis of financial plan of the real construction contract supplemented by suggestions of possible changes in this financial plan.
Description
Citation
DOBIÁŠ, M. Financování stavební zakázky z pohledu investora [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Vojtěch Domanský - tajemník, Ing. Petr Skála, Ph.D. - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Student seznámil členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo financování stavební zakázky z pohledu investora. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO